ILMOITTAUTUMINEN KALIS CAR SHOW 15.6.2024

Ilmoita ajoneuvosi näytille ja tule viihtymään kanssaharrastajien mukaan Kuopion kauniiseen kesäiltaan 15.6.2024!

Ilmoita ajoneuvosi alla olevan lomakkeen kautta näyttelyyn, ja lunastat samalla ajoneuvollesi parhaan mahdollisen paikan näyttelyalueelta sekä 2kpl tapahtumarannekkeita/autokunta tapahtumaan. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, portilta ei autoa saa näyttelyalueelle ilmoittautumatta ennakkoon. Pyrittehän käyttämään ilmoittautumisessanne kuvia, joista saa mahdollisimman hyvän käsityksen siitä, miltä ajoneuvo näyttää tai tulee näyttämään. Pukeilla ja tallin nurkassa seisovista ajoneuvoista, joista on koripaneeleja myöten kaikki purettu on hyvin haastava muodostaa kokonaiskuvaa siitä, miltä ajoneuvo tulee näyttämään, vaikka lopputulos olisikin todella huoliteltu.

Jos haluatte oman ryhmän tai muun merkkikerhon samaan paikkaan näyttelyalueelle, ilmoittautukaa tällöin suoraan sähköpostilla kaliscarshow@gmail.com. Huomioittehan ryhmäilmoittautumisissa kertoa ajoneuvoistanne yksilöilmoittautumisen ohjeen mukaisesti sekä lisätä sähköpostin liitteeksi kuvia ajoneuvoistanne.

Ryhmiltä/merkkikerhoilta erityisesti toivomme panostusta esilletuontiin ja oheismateriaaliin (ketä, mitä, mistä).

Kalis_2023_PYSTY_A5 (1)

Näytteille ovat tervetulleita kaikenlaiset ajoneuvot ja muutkin ajoneuvokulttuuriin liittyvät laitteet:

Kaikki autot merkistä, iästä tai valmistusmaasta riippumatta.

Moottoripyörät

Mopot ja skootterit

Kilpa-autot (erinomaista näkyvyyttä sponsoreille)

RC-autot ja pienoismallit

Muut autoiluun, liikenteeseen ja moottoriurheiluun liittyvät koneet, laitteet ja härvelit

Näyttelyyn hyväksytyt autot saavat ilmoituksen valituksi tulemisesta viimeistään ilmoittautumislomakkeen lähetyksestä seuraavalla viikolla. Näyttelyyn valituille ajoneuvoille lähetetään lisäksi kattava yleinen infopaketti ajo-ohjeineen sekä detailing-mahdollisuuksineen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Hyväksytyille näytteilleasettajille pääsy myös WA-ryhmään. Pyydämme, että panostaisitte erityisesti yhteen ilmoittautumisen mukana lähetettävään kuvaan, jotta sitä voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa sosiaalisen median eri kanavissa.

Kaliksen huikeat maankuulut jatkot järjestetään tällä kertaa Makasiiniravintola Albatrossissa, LIVE artistin kera! Infoamme tästä lisää piakkoin!

Tehdään yhdessä jälleen upea tapahtuma! Liity mukaan!

Vastaanotetusta ilmoittautumisesta saat automaattivastauksen sähköpostiin tapahtumabannerin kera. Pyydämme jakamaan julistetta sosiaalisen median eri kanavissa, kiitos!

Mikäli et saanut sähköpostivahvistusta sähköpostiisi, muistathan tarkistaa myös mahdollisen roskapostilaatikon. Mikäli hyväksyntäkirjettä ei ole saapunut, ilmoittamassasi sähköpostissa on todennäköisesti virhe, tai sähköpostilaatikkosi on liian täysi.

Huom! Ryhmien suorista sähköposti-ilmoittautumisista ei tule välitöntä automaattivastausta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 16 MB, Max. tiedostot: 5.
    Nimetön*