ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita ajoneuvosi näytille Ja tule viihtymään kanssaharrastajien mukaan kuopion kauniiseen kesäiltaan 18.6.2022. Ilmoita ajoneuvosi alla olevan lomakkeen kautta näytille, niin lunastat samalla ajoneuvollesi parhaan mahdollisen paikan näyttelyalueelta sekä 2kpl rannekkeita tapahtumaan. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, portilta ei autoa saa näyttelyalueelle ilmoittautumatta ennakkoon. Jos haluatte oman ryhmän tai muun merkkikerhon samaan paikkaan näyttelyalueelle, ilmoittautukaa tällöin suoraan sähköpostilla kaliscarshow@gmail.com

Näytteille ovat tervetulleita kaikenlaiset ajoneuvot ja muutkin ajoneuvokulttuuriin liittyvät laitteet:

Kaikki autot merkistä, iästä tai valmistusmaasta riippumatta.
Moottoripyörät
Mopot ja skootterit
Kilpa-autot (erinomaista näkyvyyttä sponsoreille)
RC-autot ja pienoismallit

Näyttelyyn hyväksytyt autot saavat ilmoituksen valituksi tulemisesta 20.5. mennessä ja siitä eteenpäin ”lentävästi” ilmoittautumisjärjestyksessä. Näyttelyyn valituille ajoneuvoille lähetetään lisäksi yleis infopaketti ajo-ohjeineen sekä detailing mahdollisuuksineen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Hyväksytyille näytteilleasettajille pääsy myös WA-ryhmään.

Myös kaikenlaiset tapahtumaan sopivat yritykset ovat tervetulleita esille tapahtumaan, ota yhteyttä mainos- ja myyntipaikoista! (Tomi Asikainen, 040-5043917)

Tehdään yhdessä upea tapahtuma!, liity mukaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 16 MB, Max. tiedostot: 5.
    Nimetön*